cover

cover

Printvriendelijke versie

Voor een printvriendelijke weergave kun je op de titel van het recept klikken. Onderaan vind je de Print Friendly button. De printvriendelijke versie opent in een nieuw venster.

woensdag 1 augustus 2012

Pasta met sperziebonen en balsamico

Ik heb deze pasta als bijgerecht gemaakt maar je kunt het ook prima als hoofdgerecht serveren. Pas dan wel de hoeveelheden aan of serveer er een salade bij.

Ingrediënten

150 g pasta
100 g sperziebonen
100 g kers- of kleine romatomaten
1 rode ui
1 teentje knoflook
2 el olijfolie
2 el balsamico azijn
zout, versgemalen zwarte peper

Bereiding

Kook de pasta en de sperziebonen beetgaar, laat ze goed uitlekken. Roer een beetje olie door de pasta zodat het niet gaat plakken.
Snipper de ui, hak de knoflook fijn en snijd de tomaten in stukjes. Verhit de olijfolie in een wok op matig vuur en fruit hierin de ui en de knoflook 2 minuten. Voeg de tomaten toe en bak ze 5 minuten, ze moeten mooi zacht worden. Voeg dan de sperziebonen en de pasta toe, breng op smaak met zout, peper en de balsamico azijn en meng alles goed door elkaar.

Bijgerecht voor 2 personen




Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen