cover

cover

Printvriendelijke versie

Voor een printvriendelijke weergave kun je op de titel van het recept klikken. Onderaan vind je de Print Friendly button. De printvriendelijke versie opent in een nieuw venster.

dinsdag 21 augustus 2012

Groene curry met kouseband

Meestal stoof ik de kouseband met ui, peper en een beetje ketjap maar dat vond ik niet zo heel goed passen bij mijn Thais gekruide gehaktspiesen. En gelukkig had ik nog wat kokosmelk en currypasta in huis.

Ingrediënten

350 g kouseband
250 ml kokosmelk
2 el groene currypasta
1 citroenblad
1 el vissaus

Bereiding

Snijd de kouseband in stukjes van 2 cm. Verwarm de kokosmelk op matig vuur in een hapjespan, los hierin de currypasta op. Voeg nu de kouseband en het citroenblad toe en stoof de groenten met het deksel op de pan in 10 tot 15 minuten gaar. Breng op smaak met de vissaus.

Bijgerecht voor 2 personen



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen