cover

cover

Printvriendelijke versie

Voor een printvriendelijke weergave kun je op de titel van het recept klikken. Onderaan vind je de Print Friendly button. De printvriendelijke versie opent in een nieuw venster.

maandag 20 augustus 2012

Thais gekruide gehaktspiesen

Ingrediënten

300 g rundergehakt
1 el kokosmelk
1 el gele Thaise currypasta
1 citroenblad
6 houten satéspiesen

Bereiding

Week de satéspiesen in water zodat ze niet splinteren. Verwijder de dikke nerf van het citroenblad, hak het blad fijn. Meng het gehakt met het citroenblad, de kokosmelk en de currypasta tot een gladde massa. Vorm er 6 gelijke balletjes van, rol ze tot worstjes van ongeveer 2 cm dikte en rijg ze op de houten spiesen.
Gril ze in de op 200 graden voorverwarmde gril in ongeveer 20 minuten gaar of leg ze op de bbq.

Voor 2 - 3 personen

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen