Ingrediënten
1 kg geraspte cassave (bij de toko in de diepvries)
200 g geraspte kokos
100 ml kokosmelk
175 g witte basterdsuiker
3 eieren
50 g gesmolten boter
2 tl vanille essence
2 tl kaneel
75 g gemengde noten
75 g mix van lichte en donkere rozijnen en cranberries
2 el boter
Bereiding
Laat de cassave ontdooien, hak de grotere noten grof. Klop de eieren met de suiker en de gesmolten boter tot de suiker opgelost is. Voeg de kokosmelk, vanille essence en kaneel toe. Meng nu alles met de noten, rozijnen, cranberries en de cassave. Geef alles in een beboterde vorm van 23 x 23 cm, verdeel de 2 eetlepels boter erover. Bak de bojo in een op 180 graden voorverwarmde oven (onder- en bovenhitte) ongeveer 60 minuten. De bojo is klaar wanneer de bovenkant een lichtbruine korst heeft en de binnenkant net niet helemaal droog is.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten