cover

cover

Printvriendelijke versie

Voor een printvriendelijke weergave kun je op de titel van het recept klikken. Onderaan vind je de Print Friendly button. De printvriendelijke versie opent in een nieuw venster.

dinsdag 31 juli 2012

Gegrilde lamskoteletjes in honingmosterdsaus

Dit gerecht is makkelijk om voor te bereiden. Je kunt de lamskoteletjes gewoon in de marinade invriezen. Laat ze voor gebruik in de koelkast ontdooien, doe ze in een ovenschaal  en gril ze in de oven mooi bruin - of leg ze op de bbq. Lekker met een salade en stokbrood of pasta als bijgerecht. 

Ingrediënten

10 lamskoteletjes
130 g honing
30 g scherpe mosterd
1 tl tijm
½ tl zout

Bereiding

Meng honing, mosterd, tijm en zout en marineer de lamskoteletjes minimaal 4 uur. Verwarm de gril van de oven op 200 graden. Leg de lamskoteletjes in een ovenschaal en giet de marinade erover. Gril ze in 30 tot 40 minuten mooi bruin.

Voor 2 tot 3 personen







Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen