cover

cover

Printvriendelijke versie

Voor een printvriendelijke weergave kun je op de titel van het recept klikken. Onderaan vind je de Print Friendly button. De printvriendelijke versie opent in een nieuw venster.

donderdag 29 mei 2014

Weekend van de Rollende Keukens

Vandaag eens geen recept maar een tip voor een onwijs leuk culinair uitje. Dit weekend is op het Westergasterrein in Amsterdam het weekend van de rollende keukens. Je vindt er ongeveer 130 rollende keukens waar je kunt kiezen uit snacks, soepen, maaltijden, broodjes, dranken, vis, vlees, vegetarisch, bbq en en en... te veel om op te noemen dus! Je betaalt geen entree, de prijzen voor eten variëren van € 3,50 tot € 16, soms kun je ook kiezen tussen kleine een grote porties. Het terrein is ruim opgezet en ook voor kinderen worden activiteiten aangeboden. Als je van lekker eten houdt en nog geen plannen hebt dit weekend is het echt een aanrader.
Helaas kun je niet alles proeven...maar als je met een klein groepje gaat kom je een heel eind. Ik heb genoten van vegetarische (!) pita, spareribs, Koreaanse bbq, Jamaicaanse jerk kip en gebakken banaan en een broodje met varkensvlees van het spit, venkel, snijbiet en sla. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten