cover

cover

Printvriendelijke versie

Voor een printvriendelijke weergave kun je op de titel van het recept klikken. Onderaan vind je de Print Friendly button. De printvriendelijke versie opent in een nieuw venster.

donderdag 22 mei 2014

Geroosterde asperges met venkel en courgette

Weet je dat ik echt enorm kan genieten van geroosterde groenten? Het is makkelijk te bereiden en erg gezond. En als je groenten overhoudt kun je ze gewoon laten afkoelen en door de salade mengen. Meng ze met wat verse bladsla, noten en kaas en je hebt een heerlijke maaltijdsalade.


Ingrediënten

250 g asperges
1 venkelknol
1 courgette (ca. 300 g)
1 ui
5 blaadjes verse salie
versgemalen witte peper
olijfolie

Bereiding

Schil de asperges, snijd alle groenten in stukjes en meng ze in een ovenvaste vorm. Meng de salie erdoor, bestrooi met wat peper en giet de olijfolie erover. Rooster de groenten 25 tot 30 minuten in de op 180° voorverwarmde oven.

Voor 2 tot 3 personen


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen