Ingrediënten
250 g pasta
½ ui
½ cm verse gember
½ Mdme Jeanette
1 el raz el hanout
1 prei
1 wortel
1 groene paprika
50 g doperwten (diepvries)
zout
4 el olie
Bereiding
Kook de pasta beetgaar in water met wat zout, giet af. Hak de ui, gember en Mdme Jeanette fijn, snijd de prei in reepjes. Snijd de wortel en de paprika in blokjes. Verhit de olie in een hapjespan op matig vuur, fruit hierin de ui, gember, Mdme Jeanette en raz el hanout. Voeg na 3 minuten de wortel toe en bak die even mee. Voeg de prei toe zodra de wortel zacht begint te worden, bak 2 tot 3 minuten. Doe dan de paprika en de doperwten erbij, bak tot de paprika gaar maar nog knapperig is. Roer dan de pasta erdoor en warm alles goed door.
Voor 2 personen
Geen opmerkingen:
Een reactie posten