cover

cover

Printvriendelijke versie

Voor een printvriendelijke weergave kun je op de titel van het recept klikken. Onderaan vind je de Print Friendly button. De printvriendelijke versie opent in een nieuw venster.

zaterdag 26 januari 2013

Granaatappel-kokospudding

Gisteren had ik een halve granaatappel nodig voor een fruitsalade, dus nog een helft over. En wat kun je daarmee doen? Nou, je kunt bijvoorbeeld deze pudding maken.

Ingrediënten

35 g custard
25 g suiker
165 ml kokosmelk
335 ml melk
1 tl kokos essence
de pitten van een halve granaatappel

Bereiding

Breng de custard, suiker, melk, kokosmelk en kokos essence samen aan de kook, roer regelmatig, laat 3 minuten zachtjes koken. Neem de pan van het vuur en roer de granaatappelpitten erdoor. Doe de pudding in een schaal en laat afkoelen.

Voor 2 personen



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen