Ingrediënten
750 g pangasiusfilet
1 grote ui
2 teentjes knoflook
2 cm verse gember
1 tl gedroogde mangopoeder
1 tl komijn
2 tl koriander
1 blik gepelde tomaten
1 klein blikje kokosmelk (160 ml)
zout naar smaak
4 el mosterdolie
Bereiding
Snijd de vis in blokjes van 2 cm. Halveer de ui en snijd vervolgens in dunne ringen. Hak de knoflook en gember grof, stamp ze samen met ½ tl zout fijn in een vijzel.
Verhit de olie in een hapjespan op matig vuur, fruit de uien in ongeveer 3 minuten lichtbruin. Voeg de gember, knoflook, mangopoeder, komijn en koriander toe, bak nog eens 2 minuten. Geef de vis in de pan, bak in 2 minuten rondom bruin. Voeg nu de tomaten en de kokosmelk toe, laat op matig vuur met het deksel op de pan 10 minuten koken. Maak de tomaten een beetje fijn met een houten lepel, breng op smaak met zout.
Voor 3 tot 4 personen
Geen opmerkingen:
Een reactie posten