Ingrediënten
650 g kipfilet
2 teentjes knoflook
1 cm verse gember
2 kleine chilipepers
1 el garam masala
1 tl kurkuma
1 1 tl fenegriek
1 el gemalen koriander
zout
200 ml kokosmelk
Bereiding
Snijd de kipfilet in blokjes. Hak de gember, knoflook en chilipepers grof en maal ze met een beetje zout fijn in een vijzel. Meng met de overige specerijen, zout en de kokosmelk en schep om met de kip. Laat de kip minimaal 3 uur afgedekt in de koelkast marineren.
Bak de kip afgedekt ca. 30 minuten in de op 180 graden voorverwarmde oven.
Voor 4 personen
Het recept zag er bijzonder smakelijk uit maar het gerecht vond ik behoorlijk tegenvallen. Een beetje flauw en een tikkeltje saai helaas.
BeantwoordenVerwijderenBart
Jammer, ik hoop dat je op mijn blog andere recepten vindt die beter in de smaak vallen.
BeantwoordenVerwijderen