cover

cover

Printvriendelijke versie

Voor een printvriendelijke weergave kun je op de titel van het recept klikken. Onderaan vind je de Print Friendly button. De printvriendelijke versie opent in een nieuw venster.

vrijdag 30 november 2012

Salsa van tomaten

In veel Latijns-Amerikaanse landen staat deze salsa standaard op tafel: soms mild, soms pittig, maar altijd vers gemaakt. Deze salsa (= saus) is een bijgerecht dat bij alle gerechten past. Gebruik aromatische tomaten, zoals trostomaten of romatomaten en meng de ingrediënten pas vlak voor het serveren.

Ingrediënten

2 tomaten
1 kleine rode ui
1 chilipeper
1 el limoensap
2 el verse koriander
zout
zwarte peper

Bereiding

Snijd de tomaten in blokjes van ½ centimeter, hak de ui, chilipeper en de koriander fijn. Meng met de tomaten en het limoensap, breng op smaak met zout en versgemalen zwarte peper.

Voor 2 porties


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen