Ingrediënten
500 g drumsticks
350 g pompoen
2 gedroogde chilipepers
1 cm verse gember
1 rode ui
50 g pecannoten
1 el sesamzaadjes
1 el gemalen koriander
2 el verse peterselie
250 ml water
zout
Bereiding
Maal de pecannoten, sesamzaadjes en chilipepers fijn in een vijzel of keukenmachine. Snijd de pompoen in blokjes van 1 cm, hak de ui, de gember en de peterselie fijn.
Verhit de olie op laag vuur in een hapjespan en fruit hierin de ui, gember en gemalen koriander 5 minuten. Voeg dan het notenmengsel toe en bak nog eens 5 minuten, roer regelmatig. Voeg de drumsticks toe en bak ze rondom bruin. Doe dan de pompoen en het water erbij, breng aan de kook en laat afgedekt 25 minuten op laag vuur koken tot de pompoen zacht is, let op dat voldoende water in de pan is. Breng op smaak met zout en roer de peterselie erdoor.
Voor 2 personen
Geen opmerkingen:
Een reactie posten