cover

cover

Printvriendelijke versie

Voor een printvriendelijke weergave kun je op de titel van het recept klikken. Onderaan vind je de Print Friendly button. De printvriendelijke versie opent in een nieuw venster.

zaterdag 9 juni 2012

Sweet meets spicy

Of wel abrikozen-gemberbonbons. De gember zorgt ervoor dat de bonbons niet te zoet zijn, de gedroogde abrikozen geven een fruitige smaak en wat extra bite.

Ingrediënten

30 ml slagroom
100 g witte chocolade
40 g gedroogde abrikozen
1 tl gemberessence

Bereiding

Breek de chocolade in stukjes, hak de abrikozen fijn. Breng de slagroom aan de kook en laat de chocolade erin smelten. Haal de pan van het vuur en roer de abrikozen en de gemberessence erdoor. Laat de massa minimaal een uur in de koelkast afkoelen, vorm er dan kleine balletjes van. Bewaar ze in een afgesloten blik in de koelkast.

Voor 15 stuks


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen