cover

cover

Printvriendelijke versie

Voor een printvriendelijke weergave kun je op de titel van het recept klikken. Onderaan vind je de Print Friendly button. De printvriendelijke versie opent in een nieuw venster.

zondag 24 juni 2012

Salade van groene banaan en komkommer

Ingrediënten

1 groene banaan
200 g komkommer
½ rode ui
1 el dille
3 el olijfolie
sap van ½ citroen
zout, versgemalen zwarte peper

Bereiding 

Schil de banaan, snijd in 2 of 3 stukken en kook in 20 minuten gaar in water met 1 tl zout. Maak ondertussen een dressing van de olijfolie, citroensap, zout, peper, dille en de fijngehakte ui. Was de komkommer en snijd in blokjes. Snijd de afgekoelde banaan in blokjes van dezelfde grootte. Meng alles goed door elkaar, laat de smaken ongeveer een half uur intrekken.

Voor 2 personen

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen