cover

cover

Printvriendelijke versie

Voor een printvriendelijke weergave kun je op de titel van het recept klikken. Onderaan vind je de Print Friendly button. De printvriendelijke versie opent in een nieuw venster.

zondag 3 juni 2012

Cassave-pompoensoep

Restjes, restjes, restjes... Ik heb van huis uit meegekregen dat je geen eten mag weggooien. Daar ben ik het helemaal mee eens, maar sommige restjes zijn echt een uitdaging om te verwerken. Mijn moeder is daar erg handig in, en gelukkig heb ik dat ook meegekregen. Deze soep is het resultaat van restjes cassave, pompoen en rundergehakt.


Ingrediënten

300 g cassave
500 g pompoen
125 g rundergehakt
1 l kippenbouillon
½ ui
2 teentjes knoflook
stukje Mdme Jeanette
2 el olie

Bereiding

Verhit de olie in een pan en bak hierin het gehakt rul. Voeg de gehakte ui, knoflook en Mdme Jeanette toe en bak even mee. Blus af met de bouillon, voeg de in stukjes gesneden cassave en pompoen toe en laat ongeveer 25 minuten koken.

Voor 2 personen



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen