cover

cover

Printvriendelijke versie

Voor een printvriendelijke weergave kun je op de titel van het recept klikken. Onderaan vind je de Print Friendly button. De printvriendelijke versie opent in een nieuw venster.

maandag 25 juni 2012

Perzik-chocolademuffins


Ingrediënten

175 gr boter/margarine
150 gr  suiker
1 zakje vanillesuiker
snufje zout
4 eieren
25 g cacaopoeder
300 gr bloem
1 zakje bakpoeder
1 blik perziken op siroop (420 g)
5-6 el siroop van de perziken

Bereiding

Laat de perziken uitlekken, bewaar ongeveer 6 el van de siroop. Snijd de perziken in stukjes.
Meng de margarine, suiker en vanillesuiker, voeg de eieren één voor één toe. Meng de bloem, bakpoeder en de cacao, zeef boven de kom, voeg voldoende siroop toe om alles tot een soepel beslag te mengen. Geef het beslag in een ingevet muffinbakblik of gebruik papieren vormpjes. Verdeel de stukjes perzik over de muffins.
Bak de muffins in de op 175 graden voorverwarmde oven (onder- en bovenhitte) 15 tot 20 minuten. 

Voor 18 stuks



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen