cover

cover

Printvriendelijke versie

Voor een printvriendelijke weergave kun je op de titel van het recept klikken. Onderaan vind je de Print Friendly button. De printvriendelijke versie opent in een nieuw venster.

vrijdag 1 juni 2012

Pistache-sinaasappelbonbons

Heb je een zwak voor chocola en heb je altijd al eens zelf bonbons willen maken? Probeer deze dan eens. Heel simpel om te bereiden en ontzettend lekker. Je kunt ze in een afgesloten doos ongeveer 2 weken in de koelkast bewaren. 

Ingrediënten

100 g witte chocolade
30 ml slagroom
40 g pistachenoten
1 tl sinaasappel essence
20 g geraspte kokos

Bereiding

Breek de chocolade in stukken, hak de pistachenoten fijn. Breng de slagroom aan de kook, zet het vuur laag en laat de chocolade erin smelten. Haal de pan van het vuur en roer de pistachenoten en de sinaasappel essence door de massa. Laat minimaal 45 minuten afkoelen in de koelkast. Vorm, als de massa hard begint te worden, kleine balletjes en rol die door de geraspte kokos.



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen