Maar goed, terug naar de salade. Ik heb verschillende soorten tomaten gebruikt, vooral omdat het er leuk uitziet, en het geeft ook nog wat meer variatie qua smaak. Ik heb zure granaatappel gebruikt (je hebt dus ook zoete granaatappels) en dat combineerde heel mooi met de zwarte knoflook. Om het af te maken heb ik nog wat verse koriander toegevoegd.
Ingrediënten
350 g tomaten (liefst verschillende soorten)
50 g granaatappel
2 teentjes zwarte knoflook
1 el fijngehakte sjalot
5 takjes verse koriander
2 el citroensap
3 el olijfolie
versgemalen peper en zout
Bereiding
Snijd de tomaten in blokjes, hak de koriander en de knoflook fijn. Meng de tomaten met de granaatappel, sjalot, knoflook en koriander, verdeel de salade over 2 borden.
Maak een dressing van de olijfolie, het citroensap en de zout en peper. Schenk de dressing over de salade.
Voor 2 personen
Geen opmerkingen:
Een reactie posten