Ingrediënten
50 g boter (op kamertemperatuur)
75 g witte basterdsuiker
1 ei
150 g ricotta
2 el kakao
125 g bloem
1 tl bakpoeder
snufje zout
30 g cranberries
Bereiding
Hak de cranberries fijn. Meng de boter en de suiker tot de suiker opgelost is. Voeg het ei toe, meng ½ minuut. Voeg dan de ricotta toe, meng alles tot je een luchtige massa hebt. Meng nu de bloem, kakao en zout door het beslag tot alles goed gemengd is. Spatel de cranberries door het beslag.
Vorm met 2 eetlepels koekjes en zet ze op een met bakpapier bekleed bakblik, houd daarbij ca. 2 cm afstand, de koekjes lopen tijdens het bakken een beetje uit. Bak de koekjes ca. 20 minuten in de op 160° voorverwarmde bakoven (onder- en bovenwarmte). Laat ze op een rooster uitkoelen.
Voor 16 stuks
Geen opmerkingen:
Een reactie posten