Ingrediënten
200 g pasta
100 g rode linzen
2 rode puntpaprika
1 rode Spaanse peper
1 sjalot
1 teentje knoflook
300 ml groentebouillon
50 ml kookroom
1 tl verse rozemarijn
1 el balsamico azijn
zout en peper
2 el olijfolie
Bereiding
Kook de pasta in ruim water met een snufje zout beetgaar, giet af en laat uitlekken.
Snijd de sjalot, knoflook, Spaanse peper en rozemarijn fijn, snijd de paprika in blokjes. Verhit de olie in een hapjespan op laag vuur, fruit de sjalot, knoflook en Spaanse peper tot de knoflook lichtbruin wordt. Voeg de linzen, bouillon en rozemarijn toe, breng aan de kook en laat 5 minuten zachtjes koken. Doe de paprika in de pan en kook nog eens 10 minuten. Roer de kookroom erdoor en breng op smaak met balsamico azijn, zout en peper. Meng de pasta door de saus.
Voor 2 personen
Voor 2 personen
Geen opmerkingen:
Een reactie posten