Ingrediënten
300 g kipgehakt
½ avocado
1 jalapeñopeper
1 jalapeñopeper
een paar takjes koriander
1 teentje knoflook
50 g toastjes olijfolie-oreganosmaak
versgemalen peper en zout
sap van ½ limoen
4 schijven ananas op eigen sap
4 schijven ananas op eigen sap
Bereiding
Hak de knoflook, jalapeñopeper en koriander fijn, snijd de avocado in kleine blokjes. Maal de toastjes fijn. Meng deze ingrediënten met elkaar in een kom.Meng het gehakt erdoor, voeg het limoensap en zout en peper naar smaak toe. Verdeel het gehakt in 4 porties en vorm er burgers van. Verwarm een grillpan gril de ananas aan elke kant 2 minuten. Haal uit de pan en gril de burgers aan elke kant 3 tot 4 minuten.
Serveer met een (mais)broodje, de gegrilde ananas en wat sla.
Voor 2 personen
Serveer met een (mais)broodje, de gegrilde ananas en wat sla.
Voor 2 personen
Geen opmerkingen:
Een reactie posten