cover

cover

Printvriendelijke versie

Voor een printvriendelijke weergave kun je op de titel van het recept klikken. Onderaan vind je de Print Friendly button. De printvriendelijke versie opent in een nieuw venster.

zaterdag 14 februari 2015

Zalmpakketjes uit de oven

Deze zalmpakketjes had ik een tijdje geleden al eens gemaakt, als experiment. Toen was het echt een probeersel - wel oké maar nog voor verbetering vatbaar. De verbeteringen had ik al helemaal bedacht, en vandaag kwam het er dus eindelijk van. En eigenlijk zou ik het gewoon weer willen verbeteren, want dit is zo lekker dat ik het elke week wel wil eten.


Ingrediënten

2 zalmmoten
1 tomaat
½ rode ui
1 teentje knoflook
1 tl sumak
5 takjes verse koriander
versgemalen peper en zout
olijfolie

Bereiding

Hak de ui, knoflook en koriander fijn, snijd de tomaat in blokjes. Doe wat olijfolie op 2 vellen aluminiumfolie, verdeel de ui, knoflook, koriander en tomaat erover. Leg op elk stuk folie een zalmmoot, breng op smaak met zout, peper en sumak. Vouw de folie dicht zodat je pakketjes krijgt, leg ze op een bakplaat. Bak de pakketjes ca. 20 minuten in de op 200° voorverwarmde oven (onder- en bovenwarmte).

Voor 2 personen



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen