cover

cover

Printvriendelijke versie

Voor een printvriendelijke weergave kun je op de titel van het recept klikken. Onderaan vind je de Print Friendly button. De printvriendelijke versie opent in een nieuw venster.

dinsdag 10 februari 2015

Gemengde radicchiosalade

Radicchiosalade bitter? Niet als je hem mengt met onder andere rozijnen, granaatappel en walnoten. Voeg een dressing van olijfolie, honing en citroensap aan toe en je hebt een kleurrijke smaakexplosie. Erg lekker als lunch of als bijgerecht.


Ingrediënten

½ krop radicchio
1 avocado
2 el granaatappelpitten
1 handvol gele rozijnen
2 handen vol gepelde walnoten
1 sjalot
4 takjes verse koriander
2 el olijfolie
2 el citroensap
1 tl honing
versgemalen peper en zout

Bereiding

Hak de sjalot en de koriander fijn. Halveer de avocado, verwijder de pit en de schil en snijd de avocado in blokjes. Snijd de radicchio in repen, hak de walnoten grof. Meng alle ingrediënten voor de salade in een grote kom en schep om. 
Meng de ingrediënten voor de dressing, breng op smaak met peper en zout. Meng de dressing door de salade.

Voor 2 personen




Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen