cover

cover

Printvriendelijke versie

Voor een printvriendelijke weergave kun je op de titel van het recept klikken. Onderaan vind je de Print Friendly button. De printvriendelijke versie opent in een nieuw venster.

dinsdag 5 augustus 2014

Gegrilde courgette

Goede ingrediënten hebben geen ingewikkelde bereiding nodig. Zoals courgettes uit eigen tuin bijvoorbeeld. Voeg wat olijfolie, balsamico, zout en peper toe en je hebt een heerlijk bijgerecht. Dit gerecht is zo lekker en eenvoudig dat het ook geen lange introductie nodig heeft, je moet het gewoon uitproberen!

Ingrediënten

1 gele courgette (ca. 500 g)
olijfolie
zeezout en versgemalen zwarte peper
een goede scheut witte balsamico azijn

Bereiding

Snijd de courgette in plakjes van ½ centimeter. Vet een grilpan licht in met olijfolie, verwarm de pan en leg de plakjes courgette (eventueel in porties) erin. Gril ze van beide kanten lichtbruin en leg ze op een boord, strooi er zout en peper over en sprenkel wat azijn erover.

Voor 2 personen


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen