cover

cover

Printvriendelijke versie

Voor een printvriendelijke weergave kun je op de titel van het recept klikken. Onderaan vind je de Print Friendly button. De printvriendelijke versie opent in een nieuw venster.

zaterdag 7 april 2012

Pastasalade

Ingrediënten

300 gr fusili of schelpjespasta
600 gr broccoli
150 gr zongedroogde tomaten
250 gr fetakaas
10 zwarte olijven zonder pit
4 el olijfolie met knoflook en chilipeper
zout en peper


Bereiding

Pasta beetgaar koken, met koud water afspoelen en laten uitlekken. Broccoli schoonmaken en in kleine roosjes verdelen, stelen in kleine stukjes snijden, olijven in ringetjes snijden. De broccoli beetgaar stomen of koken.
Pasta, broccoli, tomaten, olijven, kaas en olie mengen, met zout en peper op smaak brengen.

(Maaltijdsalade voor 4 personen)



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen