cover

cover

Printvriendelijke versie

Voor een printvriendelijke weergave kun je op de titel van het recept klikken. Onderaan vind je de Print Friendly button. De printvriendelijke versie opent in een nieuw venster.

vrijdag 27 april 2012

Cheesecake met kruisbessen en kokos

Ingrediënten

150 gr bloem
½ tl bakpoeder
70 gr suiker
1 zakje vanillesuiker
3 eieren
70 gr koude boter
500 gr kwark
1 pakje vanillepudding
1 glas kruisbessen (680 gr) of 400 gr verse kruisbessen
100 gr geraspte kokos


Bereiding

Kneed een soepel deeg van de bloem, boter, suiker, vanillesuiker, bakpoeder en 1 ei. Leg het deeg 30 minuten in de koelkast.
Meng de kwark met 2 eieren, de kokos en de vanillepudding. Giet de kruisbessen af.
Rol het deeg uit op de ingevette bodem van een springvorm van 26 cm. Doe de kruisbessen op de bodem en verdeel het kwarkmengsel gelijkmatig over de vruchten.
Bak de taart 45 - 60 minuten op 160 graden.



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen