Ingrediënten
250 g pasta
5 zongedroogde tomaten op olie
½ ui
½ bos peterselie
250 g courgette
100 g gekookt kipfilet
1 el chilivlokken
zout en peper
3 el olijfolie
Bereiding
Snipper de ui, hak de peterselie fijn. Snijd de courgette in blokjes en de tomaten in reepjes. Verdeel het kipfilet in reepjes.
Kook de pasta in water met weinig zout beetgaar, laat uitlekken in een vergiet.
Verhit de olie in een pan op matig vuur en fruit de ui een minuut. Voeg dan de chilivlokken toe, bak ze even mee. Doe de courgette erbij, bak tot ze zacht begint te worden. Doe de tomaten en het kipfilet erbij, meng met de courgette en laat afgedekt op laag vuur 5 minuten koken. Roer nu de peterselie erdoor, breng op smaak met zout en peper en meng met de pasta.
Voor 2 personen
Geen opmerkingen:
Een reactie posten