Ingrediënten
1 blikje corned beef
1 ui
2 teentjes knoflook
1 Mdme Jeanette peper
1 klein blijkje mais (140 g uitlekgewicht)
125 g doperwten
3 tomaten
1 el groentebouillon (instant)
1 el verse selderij
2 el ketjap
3 el olie
Bereiding
Snijd de ui, knoflook en peper fijn. Snijd de tomaten in blokjes, hak de selderij fijn. Laat de mais uitlekken. Verhit de olie op matig vuur in een hapjespan en fruit hierin de ui. Voeg na 2 minuten de knoflook en de peper toe en bak die 2 minuten mee. Doe dan de tomaten erbij en bak tot ze zacht zijn en het sap eruit komt. Doe nu het corned beef in de pan en bak het ongeveer 5 minuten, prak het tijdens het bakken. Doe nu de groentebouillon, doperwten, mais en selderij erbij, warm alles goed door. Breng op smaak met de ketjap.
Serveer met gekookte aardappels of rijst.
Voor 2 personen
Geen opmerkingen:
Een reactie posten