cover

cover

Printvriendelijke versie

Voor een printvriendelijke weergave kun je op de titel van het recept klikken. Onderaan vind je de Print Friendly button. De printvriendelijke versie opent in een nieuw venster.

zondag 24 februari 2013

Salade met bloemkool en avocado

Een tijdje geleden kwam ik een recept tegen met onder andere rauwe bloemkool en avocado. Ik had nog wat bloemkool over en de avocado op de fruitschaal was ook net rijp. Deze salade is heerlijk voor de lunch of als bijgerecht. Je kunt er allerlei groenten aan toevoegen die je zelf lekker vindt. 

Ingrediënten

½ komkommer
½ avocado
2 handen vol bloemkoolroosjes
60 g rucola
zout
versgemalen zwarte peper
2 el olijfolie
1 el balsamico azijn

Bereiding

Snijd de avocado en de komkommer in blokjes. Meng met de rucola en bloemkoolroosjes. Breng op smaak met zout en peper, sprenkel de olie en azijn erover.

Maaltijdsalade voor 1 persoon
Bijgerecht voor 2 personen


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen