Ingrediënten
½ bloemkool
1 rode paprika
1 el gerookte paprikapoeder
1 kleine ui
1 bosje kervel
2 el olijfolie
versgemalen peper en zout
2 hardgekookte eieren
Bereiding
Verdeel de bloemkool in roosjes, snijd de paprika in vieren en dan in fijne reepjes. Hak de ui en de kervel fijn. Halveer de eieren.
Verhit de olie in een pan op midddelhoog vuur, fruit de ui en de gerookte paprika 2 minuten, doe dan de bloemkool erbij. Doe het deksel op de pan en rooster de bloemkool 5 minuten, voeg dan 1 tot 2 kopjes water en een wat zout toe en laat afgedekt 5 minuten koken. Voeg de paprika toe en laat nog 5 minuten koken, de groenten moeten beetgaar zijn. Breng het geheel op smaakt met peper en zout en roer de kervel erdoor. Serveer met de eieren.
Voor 2 personen
Geen opmerkingen:
Een reactie posten