Ingrediënten
500 g rundergehakt
1 rode paprika
3 zongedroogde tomaten
1 ui
2 teentjes knoflook
2 eieren
1 beschuit
1 el gedroogde oregano
50 g geraspte jong belegen kaas
30 g walnoten
1 tl paprikapoeder
1 tl zout
versgemalen witte peper
2 el olijfolie
Bereiding
Week de tomaten ongeveer 15 minuten in warm water, snijd ze in kleine stukjes. Hak de ui, knoflook en walnoten fijn, snijd de paprika in kleine blokjes. Verhit de olie in een koekenpan op matig vuur, fruit hierin de ui en de knoflook lichtbruin. Meng alle ingrediënten met elkaar tot je een samenhangend mengsel hebt (dit gaat heel goed met de kneedhaak van je mixer!). Vorm het gehakt tot een brood en leg het in een ingevette ovenschaal, bak ongeveer 45 minuten in de op 180 graden voorverwarmde oven (onder- en bovenwarmte).
Lekker met risotto en een salade!
Voor 3 personen
Geen opmerkingen:
Een reactie posten