Dit gerecht is makkelijk te bereiden, zorg wel dat je alle ingrediënten bij de hand hebt.
Ingrediënten
250 g pasta
1 rode ui
100 g gerookte zalm
50 g kappertjes
25 g geraspte grana padano
25 g geraspte jong belegen kaas
2 eieren
versgemalen zwarte peper
evt. zout
3 el olijfolie
Bereiding
Snipper de ui, snijd de zalm in reepjes. Kluts de eieren en meng ze met de kaas, voeg peper en eventueel zout toe. Kook de pasta beetgaar in ruim water met weinig zout, giet af en doe terug in de pan. Verhit de olie in een koekenpan op matig vuur, fruit hierin de ui tot ze zacht is. Meng de pasta met de ui, zet de pan op laag vuur. Voeg de zalm en kappertjes toe en meng voorzichtig met de pasta, laat alle ingrediënten goed warm worden, pas op dat de pasta niet aanbrand. Roer nu het ei-kaasmengsel erdoor, schep om met de pasta tot eieren gestold zijn en de kaas gesmolten is. Serveer meteen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten