cover

cover

Printvriendelijke versie

Voor een printvriendelijke weergave kun je op de titel van het recept klikken. Onderaan vind je de Print Friendly button. De printvriendelijke versie opent in een nieuw venster.

woensdag 19 februari 2014

Crackers met nigella zaadjes

Het weekend voor Valentijn had ik een recept bedacht zoete pasteitjes met kersenvulling. Helaas was de uitvoering net niet strak genoeg...Behalve het recept voor de pasteitjes vind je op mijn Facebook pagina  ook de aankondiging van een nieuw recept. Lees hier wat ik met het overgebleven deeg gedaan heb. 

Ingrediënten

125 g bloem
½ tl bakpoeder
10 g suiker
30 g boter
35 ml melk + wat extra
nigella zaadjes

Bereiding

Kneed een soepel deeg van de bloem, bakpoeder, suiker, boter en melk. Voeg wat extra melk toe als het deeg te droog is. Rol het op een met bloem bestoven werkvlak uit tot 2 millimeter dikte, bestrijk het deeg met melk en strooi de nigella zaadjes erover. Snijd er met een mes of een deegsnijder crackers uit. Leg ze op een met bakpapier bekleed bakblik en bak 10 tot 12 minuten in de op 200 graden voorverwarmde oven (onder- en bovenwarmte).

Voor 4 porties

1 opmerking:

  1. Hi! I would like to invite you to check out our site www.volrecepten.be. Adding your blog to our site will make your recipes available to many more users and will help you to receive more visits.
    If you like the idea of being found on our page, please, add your blog here http://www.volrecepten.be/registreer-u-voor-de-topblogs-met-recepten.
    I hope to see you there soon!

    BeantwoordenVerwijderen