Ingrediënten
1 rode Spaanse peper
50 g gezouten cashewnoten
50 g melkchocola
60 g boter
50 g witte basterdsuiker
10 g vanillesuiker
1 ei
100 g bloem
1 tl bakpoeder
50 g chocolade druppels
Bereiding
Hak de cashewnoten en de melkchocola. Verwijder de zaadjes van de chilipeper en hak de peper heel fijn.
Klop de boter met beide suikers tot de suiker opgelost is, voeg dan het ei toe. Meng goed, voeg dan de bloem en het bakpoeder toe. Roer tot je een glad beslag hebt. Spatel dan de peper, cashewnoten en chocolade druppels door het beslag.
Verdeel het beslag met 2 eetlepels in porties op een met bakpapier bekleed bakblik, druk de koekjes een beetje plat. Bak ze 12 tot 15 minuten in de op 180 graden voorverwarmde oven (onder- en bovenwarmte).
Voor 16 stuks
Geen opmerkingen:
Een reactie posten