cover

cover

Printvriendelijke versie

Voor een printvriendelijke weergave kun je op de titel van het recept klikken. Onderaan vind je de Print Friendly button. De printvriendelijke versie opent in een nieuw venster.

zaterdag 4 mei 2013

Wraps met paprika-walnotencrème

Deze paprika-walnotencrème is van oorsprong bedoeld als een soort salade, maar je kunt het ook prima gebruiken als lichte vulling voor een wrap. De crème doet het trouwens ook prima als aanvulling op de salade's die vaak op feestjes geserveerd worden voor bij een stukje stokbrood.

Ingrediënten

2 tortilla's
1 rode paprika
1 sjalotje
1 teentje knoflook
1 kleine chilipeper
1 el verse koriander
1 tl komijn
zout
100 g gepelde walnoten
2 el olijfolie

Bereiding

Maal alle ingrediënten behalve de tortilla's in de keukenmachine fijn, er mogen best nog wat stukjes noot in zitten. Breng op smaak met zout. Verdeel de crème over de tortilla's, laat de randen vrij. Rol de tortilla's op tot stevige rolletjes, zonder dat de crème eruit loopt en wikkel ze strak in plastic folie. Laat ze een uur rusten in de koelkast (langer mag ook), snijd ze met een scherp mes in stukken. Zet eventueel vast met prikkers.

Voor 2 stuks


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen