cover

cover

Printvriendelijke versie

Voor een printvriendelijke weergave kun je op de titel van het recept klikken. Onderaan vind je de Print Friendly button. De printvriendelijke versie opent in een nieuw venster.

vrijdag 18 maart 2016

Inspiratie voor je paasbrunch

Nog iets meer dan een week en het is alweer Pasen. Ben je op zoek naar inspiratie voor je paasbrunch? Ik heb een aantal recepten voor je verzameld.

Deze limoen-kokos-crostata is lekker fris en valt altijd goed in de smaak.


Liever iets kleiners? Trakteer je gasten dan op deze heerlijke madeleines met citroen en amandel.
\

Kinderen maak je blij met de paashaascakejes.


Iets hartigs mag natuurlijk niet ontbreken. Superlekker en ook nog eens makkelijk (voor) te bereiden zijn deze wraps met paprika-walnotencrème.

Wie zegt dat muffins altijd zoet moeten zijn? Probeer eens deze hartige variant met zalm!


Brood hoort er natuurlijk bij, maar met Pasen mag het natuurlijk wel iets speciaals zijn. Zoals dit paasbrood...

...of deze buns met nigella.
Als je zelf brood maakt is het natuurlijk leuk om er wat speciaals bij te serveren - zoals deze orangecurd. Probeer dit recept eens met bloedsinaasappels.

Ook aan de zoetekauwen wordt gedacht: de mango-ricottabavarois op carambola is een heel  speciale traktatie...

...maar ook dit rijsttoetje met pruimen is niet alledaags.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen