Ingrediënten
250 g pasta
1 ui
1 teentje knoflook
3 kleine chilipepers
350 g gemengde paddenstoelen
125 g crème fraîche
een flinke scheut witte balsamico azijn
3 el olijfolie
1 el gedroogde oregano
zout
1 el groentebouillon (instant)
Bereiding
Snipper de ui, snijd de chilipepers fijn. Snijd de paddenstoelen in plakken van een halve centimeter.
Kook de pasta in water met weinig zout beetgaar, giet af.
Verhit de olie in een wok op middelhoog vuur, fruit hierin de ui glazig. Doe dan de chilipeper en de geperste knoflook erbij, bak nog een minuut verder. Doe nu de paddenstoelen in de wok, bak tot ze zacht worden. Blus af met de balsamico azijn, voeg dan de bouillon, oregano en de crème fraîche toe. Laat op laag vuur 5 minuten koken, breng op smaak met zout en roer de pasta erdoor.
Voor 2 personen
Geen opmerkingen:
Een reactie posten