Ingrediënten
100 ml olie
65 g witte basterdsuiker
100 g gemalen amandelen
2 eieren
1 klein blik abrikozen
Bereiding
Klop de suiker met de olie tot de suiker opgelost is. Voeg de eieren toe en roer tot een luchtige massa. Voeg de amandelen toe, meng alles tot je een soepel beslag hebt.
Bedek de bodem van een springvorm van 20 cm doorsnee met bakpapier, doe het beslag erin. Verdeel de abrikozen over het beslag. Bak de cake in 30 tot 35 minuten in de op 175 graden voorverwarmde oven.
Voor een cake van 20 cm doorsnee
Bedek de bodem van een springvorm van 20 cm doorsnee met bakpapier, doe het beslag erin. Verdeel de abrikozen over het beslag. Bak de cake in 30 tot 35 minuten in de op 175 graden voorverwarmde oven.
Voor een cake van 20 cm doorsnee
Geen opmerkingen:
Een reactie posten