cover

cover

Printvriendelijke versie

Voor een printvriendelijke weergave kun je op de titel van het recept klikken. Onderaan vind je de Print Friendly button. De printvriendelijke versie opent in een nieuw venster.

vrijdag 6 september 2013

Pasta met zalm-mosterdsaus

Ingrediënten

250 g pasta
1 kleine ui
2 teentjes knoflook
450 g courgette
100 g gerookte zalm
150 g kookroom
2 el mosterd
2 el verse peterselie
zout
groentebouillon (instant)
3 el olijfolie

Bereiding

Snipper de ui, snijd de courgette in blokjes van ½ cm. Snijd de zalm in blokjes, hak de peterselie fijn.
Kook de pasta beetgaar in water met een beetje zout, giet af en laat uitlekken. 
Verhit de olie in een hapjespan op matig vuur en fruit hierin de ui en de geperste knoflook. Voeg na 2 minuten de courgette toe, bak ongeveer 5 minuten mee, tot de courgette zacht wordt. Doe nu de mosterd en de kookroom erbij, laat 2 minuten zachtjes koken. Roer de zalm en de peterselie erdoor en breng de saus op smaak met bouillon en zout.
Meng de pasta door de saus.

Voor 2 personen


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen