Ingrediënten
1 kleine ui
1 teentje knoflook
verse chilipeper naar smaak
300 g verse spinazie (of andere bladgroente)
3 rijpe tomaten
3 eieren
een paar takjes verse koriander
1 citroenblad
versgemalen peper en zout
2 el palmolie
Bereiding
Snijd de ui, knoflook, chilipeper en koriander fijn, Verwijder de dikke middennerf van het citroenblad en snijd ook dat fijn.
Snijd de tomaten in blokjes, kluts de eieren, breng ze op smaak met peper en zout.
Verhit de olie in een pan met anti-aanbaklaag op middelhoog vuur, fruit de ui, knoflook en chilipeper een paar minuten tot ze zacht worden. Voeg de tomaten en het citroenblad toe, bak op laag vuur tot het sap vrij komt. Voeg de spinazie in porties toe, laat slinken, doe als laatste ook de koriander erbij, breng de groenten op smaak met peper en zout. Meng de eieren door de groenten en laat ze langzaam stollen.
Serveer met aardappelen of rijst.
Voor 2 personen
Verhit de olie in een pan met anti-aanbaklaag op middelhoog vuur, fruit de ui, knoflook en chilipeper een paar minuten tot ze zacht worden. Voeg de tomaten en het citroenblad toe, bak op laag vuur tot het sap vrij komt. Voeg de spinazie in porties toe, laat slinken, doe als laatste ook de koriander erbij, breng de groenten op smaak met peper en zout. Meng de eieren door de groenten en laat ze langzaam stollen.
Serveer met aardappelen of rijst.
Voor 2 personen
Dit lijkt mij onwijs lekker zeg! Mijn kinderen zijn ook helemaal weg van spinazie. Weet nu ook wel zeker dat het voor hun ook smaken zal.
BeantwoordenVerwijderenLeuk! Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.
Verwijderen