Ingrediënten
200 g sopropo
100 g cassave
1 tomaat
25 g spinazie
100 g rundergehakt
1 tl Thaise gele currypasta
1 tl kokosmelk
1 teen knoflook
3 pimentkorrels
1 l groentebouillon
Bereiding
Snijd de cassave en de tomaat in stukjes. Hak de spinazie grof. Snijd de sopropo in plakken van 1 cm en verwijder het zachte binnenste met een scherp mes.
Meng het gehakt met de currypasta, kokosmelk en de geperste knoflook en vul hiermee de plakken sopropo. Let op dat de vulling er stevig inzit, anders valt het er tijdens het koken uit.
Breng de bouillon aan de kook en voeg de cassave en de pimentkorrels toe, laat op matig vuur koken. Doe na 5 minuten de tomaat en de sopropo erbij, breng opnieuw aan de kook en laat op laag vuur 15 minuten koken. Laat de spinazie de laatste 2 minuten meekoken. Verwijder de piment voordat je de soep serveert.
Voor 2 personen
Geen opmerkingen:
Een reactie posten