Ingrediënten
1 l visbouillon
20 druppels sesamolie
2 el lichte sojasaus
3 el olie
200 g tofu
200 taugé
1 struikje paksoy
Bereiding
Snijd de tofu in plakken van ½ cm dik, laat ze even uitlekken op keukenpapier. Verhit de olie in een kleine pan en bak de tofu op laag vuur van beide kanten bruin. Snijd elke plak in 6 of 8 blokjes.
Breng de bouillon aan de kook, voeg de sesamolie en de lichte sojasaus toe. Verwarm de wontons in de bouillon. Was ondertussen de taugé. Snijd de paksoy in repen van ½ cm. Spoel de paksoy goed af. Doe de blokjes tofu, de taugé en de paksoy in schaaltjes. Schep wat bouillon met wontons in soepkommen en laat iedereen naar smaak groenten en tofu toevoegen.
Voorgerecht voor 4 personen
Geen opmerkingen:
Een reactie posten