Ik heb voor dit recept kleefrijstmeel gebruikt. Heb je dat toevallig net niet in huis en heb je ook geen zin om naar de toko te gaan, kun je het door een andere meelsoort vervangen. Misschien moet je dan de hoeveelheid aanpassen. Het beslag moet niet te dik worden, je moet het makkelijk kunnen uitsmeren.
Ingrediënten
1 ei
1 zakje vanillesuiker
100 g geraspte kokos
50 g kleefrijstmeel
160 ml kokosmelk (1 klein blikje)
25 g walnoten
25 g pistachenoten
Bereiding
Klop een beslag van het ei, de vanillesuiker, de geraspte kokos, het kleefrijstmeel en de kokosmelk. Bekleed een bakvorm of ovenschaal van 18 x 21 cm met bakpapier. Geef het beslag in de vorm en strijk de bovenkant glad.
Hak de walnoten en de pistachenoten grof, houd ze van elkaar gescheiden. Geef op een helft van het beslag de walnoten en op de andere helft de pistachenoten. Bak ongeveer 25 minuten op 150 graden (heteluchtoven).
Geen opmerkingen:
Een reactie posten