Ingrediënten
200 gr geraspte kokos60 gr bloem
25 gr cacao
1 snufje zout
100 gr zachte boter
250 gr pure chocolade (min. 70% cacao)
3 eieren
175 gr suiker
1 tl vanille-aroma
Bereiding
Smelt de chocolade en de boter boven een pan met warm water. Meng de kokos met de bloem, de cacao en het zout. Klop de eieren en voeg de suiker toe, klop tot de suiker opgelost is. Voeg de gesmolten chocolade en het vanille-aroma toe. Geef de overige ingrediënten erbij en laat het beslag 5 minuten staan.Bekleed een bakblik met bakpapier, geef telkens 1 eetlepel van het beslag erop. Laat ongeveer 2 cm afstand tussen de koekjes. Bak de koekjes 10 minuten op 180 graden, laat ze afkoelen op een rooster.
Hmmm...deze koekjes waren echt heerlijk! Het waren er flink veel, dus ik heb ze toen ook uitgedeeld aan m'n zusjes en ouders! :)
BeantwoordenVerwijderenJe moet een kookboek gaan schrijven....lekker!!!!! ;-) gr john
BeantwoordenVerwijderenRabia, en nu kun je ze zelf maken.
BeantwoordenVerwijderenBedankt John, maar dat laat ik liever aan de profs over, ik zie dit vooral als een vriendendienst. En het bespaart me uiteindelijk een hoop tijd omdat ik recepten nog maar een keer hoef te publiceren.