Ingrediënten
1 aubergine
2 - 3 tomaten
1 mozzarella kaas
1 tl gedroogde oregano
zout en peper
olijfolie
Bereiding
Snijd de tomaten in dunne plakken. Snijd de aubergine in plakken van ½ centimeter, strooi er royaal zout overheen en laat ze 15 minuten staan. Spoel ze goed af en rooster de plakjes in een grilpan (zonder vet) van beide kanten. Leg de aubergineplakjes in een ovenvaste schaal, bestrooi met zout en peper en leg de tomaten erop, strooi ook daar zout en peper op (afhankelijk van de grootte van je schaal kun je ook meerdere lagen maken). Giet wat olijfolie over de groenten en strooi de oregano erover. Scheur de mozzarella in stukjes en leg die op de tomaten.
Bak de groenten 15 minuten in de op 180° voorverwarmde oven (hetelucht oven).
Voor 2 personen
Geen opmerkingen:
Een reactie posten