Ingrediënten
120 bloem1 tl bakpoeder
3 eieren
75 g witte basterdsuiker
300 g witte chocolade
85 g boter
250 g frambozen (vers of diepvries)
Bereiding
Hak de helft van de chocolade grof. Smelt de overige chocolade samen met de boter au bain marie. Meng de eieren met de suiker tot een cremige massa, roer de gesmolten chocolade erdoor. Voeg dan de bloem en het bakpoeder toe, roer als laatste de stukjes chocolade door het beslag.
Bekleed een vorm van 18x 23 cm met bakpapier, verdeel de frambozen in een laag gelijkmatig op de bodem. Giet het beslag erop, strijk de bovenkant glad.
Bak de blondies ca. 35 minuten in de op 180° C voorverwarmde oven. Laat ze 5 minuten in de vorm rusten en laat ze vervolgens omgekeerd (met het fruit naar boven) op een rooster afkoelen. Trek het bakpapier er voorzichtig af en snijd in 12 gelijke stukken.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten