Ingrediënten
275 g gegaarde reerug of andere vleesresten
1 ui
2 teentjes knoflook
1 dunne prei
2 rode paprika
1 klein blikje tomatenpuree
zout
groentebouillon (instant)
2 el olijfolie
300 ml water of jus
250 g pasta
250 g pasta
Bereiding
Snijd de vleesresten en de paprika in blokjes, hak de ui en de knoflook fijn. Snijd de prei in ringen. Kook de pasta gaar in ruim water met een snufje zout.
Verhit de olie in een hapjespan op matig vuur, fruit hierin de ui en de knoflook (en eventueel de chilipeper). Voeg de prei toe en bak die zacht. Voeg de tomatenpuree, de jus en eventueel water toe (in totaal 300 ml vocht), breng aan de kook. Doe de paprika erbij en voeg na 5 minuten het vlees toe, laat alles goed doorwarmen. Breng op smaak met groentebouillon en zout en meng met de pasta.
Voor 2 personen
Geen opmerkingen:
Een reactie posten