Ingrediënten
1 potje kapucijners (330 g)
2 wortels
½ ui
1 teentje knoflook
1 tomaat
1 el van elk: peterselie, munt, koriander
1 glas water
1 tl gemalen komijn
zout
versgemalen zwarte peper
2 el olijfolie
Bereiding
Laat de kapucijners uitlekken. Hak de ui, de knoflook en de kruiden, snijd de wortels in plakjes van ½ cm, snijd de tomaat in blokjes.
Verhit de olie en bak de uien op middelhoog vuur. Voeg de knoflook, komijn en de wortels toe en bak die even mee. Doe dan de blokjes tomaat in de pan en bak die 2 tot 3 minuten tot het sap eruit komt. Blus af met het water en voeg de kapucijners toe. Laat met het deksel op de pan op laag vuur 10 minuten stoven. Voeg dan de verse kruiden toe en breng op smaak met zout en peper.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten